بررسی «قلعه‌ها» در تاریخ ایران

مرکز دایره المعارف بزرگ اسلامی در دومین نشست علمی تخصصی خود با عنوان «دانشنامه مهندسی در ایران»، «دانشنامه‌ها و تاریخ مهندسی قلعه‌ها» و «جایگاه قلعه‌ها در تاریخ مهندسی ایران» را بررسی می‌کند.

دومین نشست علمی تخصصی دایره‌المعارف بزرگ اسلامی (مرکز پژوهش‌های ایرانی و اسلامی) در یک میزگرد و یک جلسه سخنرانی با حضور کارشناسان متخصص میراث فرهنگی و معمار  به بررسی مهندسی قلعه‌ها در ایران می‌پردازد.

در بخش میزگردِ «دانشنامه‌ها و تاریخ مهندسی قلعه‌ها»، کاظم موسوی بجنوردی – رئیس مرکز دایره‌المعارف اسلامی – ، پیروز حناچی – شهردار تهران – ، محمدحسن طالبیان – معاون میراث فرهنگی کشور – ، محمدمنصور فلامکی – استاد پیشکسوت معماری دانشگاه تهران –  و محمدمهدی محمودی – دبیر نشست – سخنرانی می‌کنند.

همچنین حمیده چوبک – سرپرست هیات کاوش قلعه الموت و باستان‌شناس -، محمدرضا اولیا – عضو ایکوموس ایران  و مدیر سابق میراث فرهنگی استان یزد –  و ژان کلود ووازن – باستان‌شناس فرانسوی و نویسنده کتاب – درباره‌ «قلعه‌ها و دژهای ایرانی» صحبت می‌کنند.

دومین نشست تخصصی «دانشنامه مهندسی در ایران» یکشنبه ۱۲ آبان از ساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۹ در مرکز همایش‌های بین‌الملل رایزنی در نیاوران، کاشانک، نرسیده به آجودانیه شماره ۲۱۰ برگزار می‌شود.

همچنین حضورِ عموم در این نشست آزاد و رایگان است، اما  علاقه‌مندان برای اطلاع از نحوه‌ حضور در این جلسه می‌توانند با شماره ۰۹۰۲۷۵۸۹۶۶ تماس بگیرند.

نخستین نشست از این سلسله نشست‌ها  ۲۷ شهریور در دو بخش ِ میزگرد و سخنرانی با دبیری محمدمهدی محمودی برگزار شد. که در بخش میزگرد «تشابهات و تفاوت‌های دانشنامه‌های مهندسی» و در بخش سخنرانی « نیاز و کاربرد دانشنامه مهندسی در ایران» بررسی شد.

انتهای پیام

مدیر سایت

سایت خبری تحلیلی عکس پارس رسانه ای مستقل محسوب می‌شود که فارغ از هرگونه خط مشی سیاسی سعی در انعکاس اخبار ایران و جهان با هدف محترم شناختن حق دانستن برای مردم دارد.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *