طرز تهیه خورشت گوجه‌سبز

حالا که فصل گوجه‌سبز است، بهترین فرصت است تا خورشت آن را درست کنیم و از طعم‌اش لذت ببریم.

به گزارش سایت عکس پارس، حالا که فصل گوجه‌سبز است، بهترین فرصت است تا خورشت آن را درست کنیم و از طعم‌اش لذت ببریم.

مواد لازم برای تهیه خورشت گوجه سبز:

  • گوجه سبز: ۵۰۰ گرم
  • گوشت: ۳۰۰ گرم
  • نعناع سرخ شده: ۱ پیمانه
  • جعفری سرخ شده: ۱ پیمانه
  • نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
  • پیاز داغ: ۳ قاشق غذا خوری
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت خورشت گوجه سبز:

۱. گوشت را خرد کنید و با  فلفل و زردچوبه بپزید. بعد از اینکه گوشت پخت به آن گوجه سبز، نمک، نعناع و جعفری اضافه کنید تا خورشت جا بیفتد.

۲. در پایان پخت، زعفران  و پیاز داغ را به آن اضافه کنید و بعد از چند جوش ریز از روی حرارت بردارید و در کنار برنج سفید سرو کنید.

۳. به جای گوشت می‌توانید در این خورشت از مرغ هم استفاده کنید.

مدیر سایت

سایت خبری تحلیلی عکس پارس رسانه ای مستقل محسوب می‌شود که فارغ از هرگونه خط مشی سیاسی سعی در انعکاس اخبار ایران و جهان با هدف محترم شناختن حق دانستن برای مردم دارد.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *